Onze inzet aan een bewuste en duurzame productie

Verzwaringsdekens zijn de laatste jaren steeds populairder geworden, en niet zonder reden. Van deze dekens is aangetoond dat ze een therapeutische en medische voordelen bieden die uw algehele gezondheid en welzijn kunnen verbeteren. 

Een duurzame aanpak

Ons bedrijf bevordert duurzame productie door samenwerking, groene energie en juiste afvalverwerking. Samen met Europese partnerschappen versterken onze duurzame aanpak.

De kracht van een verzwaarde deken

Verhelp jouw slaapproblemen

Een verzwaringsdeken verbetert slaapkwaliteit en welzijn door drukpunten op het lichaam te activeren, wat ontspanning bevordert en diepe slaap stimuleert.

Bestrijd stress en angst

Verzwaringsdekens verminderen stress, angst en paniekaanvallen door diepe drukaanraking die het zenuwstelsel ontspant en het cortisolproductie vermindert.

Verbeter je welzijn

Verzwaringsdekens bevorderen een gevoel van veiligheid en verbeteren de focus door diepe aanrakingsstimulatie en een coconachtige omhelzing

Wassen & Reinigen

Onze dekens zijn makkelijk om te wassen. Ze hebben een ritssluiting waardoor de omtrek van velour kan worden verwijderd.

Deze kan je vervolgens in de wasmachine wassen op 30ºC. De dekens kunnen ook worden gewassen, maar je moet wel voorzichtig zijn en rekening houden met het aanbevolen maximale gewicht voor jouw wastrommel. We adviseren en raden je aan om geen wasdroger te gebruiken.