Ons verhaal

Wij begrijpen hoe het is om de hele avond te draaien en te worstelen met slaapproblemen

We kennen de frustratie van slapeloze nachten en de impact die het kan hebben op je fysieke en mentale gezondheid. Daarom hebben we de perfecte oplossing voor jou: SnooZze verzwaringsdekens. We weten uit eigen ervaring hoe effectief ze kunnen zijn en we willen jou helpen om beter te slapen en uitgerust wakker te worden.

in 2013

werd onze eerst deken gemaakt voor een jongetje met autisme

Snoozze® is ontstaan uit een inspirerend verhaal dat begon in 2013, toen een moeder met een hart van goud op zoek was naar een oplossing voor haar jonge zoon met autisme. Haar vastberadenheid om hem te helpen leidde tot de creatie van een uniek product: handgemaakte verzwaringsdekens van ongekende kwaliteit.

over 115

toegewijde werknemers die met liefde en zorg elk detail perfectioneren

Wat ooit begon als een noodoplossing voor een individuele behoefte, is uitgegroeid tot een bloeiend bedrijf dat bekend staat om zijn vakmanschap, innovatie en toewijding. Zo heeft dit bedrijf zich ontwikkeld tot dé autoriteit op het gebied van verzwaringsdekens.

500.000+

tevreden klanten in heel Europa die nu beter slapen

Onze verzwaringsdekens hebben al vele mensen wereldwijd geholpen om hun slaapproblemen op te lossen. We zijn trots op de positieve feedback en succesverhalen die we van onze tevreden klanten hebben ontvangen. En nu kijken we ernaar uit om ook jou te helpen om beter te slapen en uitgerust wakker te worden!

van een klein idee naar een "zwaar" succes!

Onze missie om jou te helpen

Bij SnooZze is onze missie om zoveel mogelijk mensen te bereiken die kunnen profiteren van onze hoogwaardige verzwaringsdekens. Ziekenhuizen, zorginstellingen en kinderdagverblijven zijn enthousiast om onze dekens te gebruiken vanwege hun effectiviteit bij stress, slaapproblemen en ontwikkelingsstoornissen zoals ADHS, autisme, Asperger en Downsyndroom.

We handhaven onze hoge kwaliteitseisen en blijven ons bedrijf uitbreiden om een grotere impact te maken. Als toonaangevende speler op de markt zetten we ons vol trots in om ons bereik uit te breiden en meer mensen te helpen met onze hoogwaardige verzwaringsdekens

Leer meer over de voordelen